RAT SE NASTAVLJA, afera CAJKE drma ceo Balkan! Keba uputio gradonačelniku Pule OVE brutalne reči

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Apr.2023, 00:30

RAT SE NASTAVLJA, afera "CAJKE" drma ceo Balkan! Keba uputio gradonačelniku Pule OVE brutalne reči

Kontroverzi oko zabrane srpskih pevača nema kraja...

Krajem februara Pulski gradonačelnik Filip Zoričić zabranio je koncert narodne muzike u Puli na kojem je trebalo da nastupe Ana Bekuta, Dragan Kojić Keba, Duško Kuliš i Zorana Mićanović pod izgovorom da u ovom gradu "ne želi srpsko smeće".

Nakon toga su organizatori najavili da će koncert biti održan u Osijeku. Međutim, i gradonačelnik Osijeka Ivan Radić poručio je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da najavljeni koncert ne može biti održan u gradskom prostoru.

Keba i Bekuta već su se oglašavali povodom ove teme koja je dobila simboličan naziv "afera cajke". Keba je večeras bio gost Ognjena Amidžića, te se ova tema opet pokrenula.

- Ono sve što sam i tada rekao, i dalje stojim iza toga. Pošto je gradonačelnik Pule Filip Zoričić rekao da je moja muzika turbo folk, ja sam njemu poručio da je on turbo gradonačelnik. Jedan čovek ne može da utiče na mišljenje većine - rekao je Keba.

Ipak, Keba, Ana Bekuta i Duško Kuliš će u Puli nastupiti 6.jula, te je on izrazio zadovoljstvo što će doći do tog koncerta.

Detaljnije u videu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.