RAT PORODICE KARIĆ I LJUBISAVLJEVIĆ: Stefan i Jovana na tankom ledu, a očevi brutalno zapenili

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2021, 16:14

RAT PORODICE KARIĆ I LJUBISAVLJEVIĆ: Stefan i Jovana na tankom ledu, a očevi brutalno zapenili

Osman Karić dao svoj sud!

U rijalitiju "Zadruga" drame nikada ne manjka i strasti se retko kad smiruju. Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić su svakako jedna od najintrigantnijih parova od samog starta njihove romense. Brojne turbulencije svakodnevno obeleže njihov odnos, a jutros su se svađali do ranih jutarnjih časova.

Nakon što je otac Jovane Ljubisavljević misice, Golub Ljubisavljević, juče žestoko isprozivao njegovog sina Stefana Karića, oglasio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se i Osman Karić.

- Mislim da Jovani otac ima pravo da piše šta hoće, ne bih da kritikujem nikoga niti imam prava na to. Ja sam prvi koji je sklon ishitrenim prozivanjem izazvanim trenutnim besom drugih učesnika, a to su ipak nečija deca ili članovi nečije porodice. Kasnije se pokajem, ali to ne opravdava moj postupak. Što se tiče Stefana, njegove visine on je dokazao da njemu to ne smeta da osvoji devojku, pa makar ona imala visinu jadne košarkašice ili ti kraul plivačice. Na kraju krajeva, kod nas Karića visina nije toliko bitna u bilo kojoj sveri. Jer mi smo osvajači i na svim poljima, a kamoli u ljubavnim gde X faktor koji posedujemo ima velikog značaja - priča Osman, pa dodaje:

- Jovaninog oca iskreno jako cenim, već sam ga upoznao zbog jedne laži koja je izgovorena, ne bih ništa o tome dok ga ponovo ne sretnem. Koliko sam čuo on nije mislio na Stefana. Jednostavno glupo bi bilo da se kao budući prijatelji raspravljamo oko nečega što vidim da je čovek i demantovao. On čovek najbolje zna kome je upućena njegova poruka, a koliko vidim tamo ima i dosta manjih osoba, naročito dama da ne kažem šesdesetogodisnjih baka - zaključio je Karić.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.