RAT NE PRESTAJE - Prvo oglašavanje Asmina Durdžića nakon Sitinih PRETNJI da će ga strpati u zatvor: Zajedno ćemo da robijamo

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2024, 20:08

RAT NE PRESTAJE - Prvo oglašavanje Asmina Durdžića nakon Sitinih PRETNJI da će ga strpati u zatvor: "Zajedno ćemo da robijamo"

Situacija je eskalirala!

Bivši partner takmičarke "Elite" Aneli Ahmić, Asmin Durdžić, oglasio se na društvenoj mreži Instagram nakon što se pojavila vest da će ga njena sestra Sita Ahmić poslati na robiju.

Naime, ispivalo je eksplicitni video-snimak na kom se vidi kako Asmin ima intimni odnos, kako on tvrdi, sa Sitom, a Ahmićeva je to brže bolje dematnovala.

Zajedno ćemo da robijamo - poručio je Asmin putem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << storija na društvenoj mreži Instagram i dodao emotikon srca.

Iako Asmin tvrdi da je Sita osoba sa snimka, ona je u više navrata demantovala ove tvrdnje, a na društvenoj mreži Instagram je poručila da se neće zaustaviti, sve dok Asmin ne bude u zatvoru.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Instagram/A.N.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.