RAT Ivana Ivanovića i Prve televizije zbog ukinute poslednje epizode “Veče sa Ivanom Ivanovićem”! Evo šta kaže on, a šta menadžment Prve!

Izvor: Svet, 29.Dec.2018, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAT Ivana Ivanovića i Prve televizije zbog ukinute poslednje epizode “Veče sa Ivanom Ivanovićem”! Evo šta kaže on, a šta menadžment Prve!

Ivan Ivanović obavestio je javnost da je novi vlasnik Prve televizije odlučio da ne emituje njegovu poslednju epizodu. Evo šta ja napisao:

Ubrzo je na adresu naše redakcije stiglo i zvanično saopštenje Prve televizije o ovom slučaju koje vam prenosimo u celosti:
“Prva televizija obaveštava svoje gledaoce da neće emitovati poslednju epizodu emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“. Iako Prva televizija nema ugovor sa Ivanom Ivanovićem, samim tim ni obavezu >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << da emituje poslednju epizodu emisije, mi smo to ipak želeli da uradimo, kako je prvobitno i najavljeno u programskom sadržaju. Ova kuća je time želela da na lep način stavi tačku na dugogodišnju zajedničku saradnju, i da, kao i svake godine, nagradi svoje gledaoce za ukazano poverenje. Međutim, pošto gospodin Ivanović nije ispoštovao humanitarnu svrhu ove novogodišnje
emisije, i od svoje publike i Prve televizije se nije oprostio na način na koji dolikuje, ova, iako snimljena emisija, nažalost, neće biti emitovana.
Rukovodstvo televizije neće više dozvoliti iznošenje niza neistina i ničim izazvanih uvreda u vezi sa radom i funkcionisanjem naše kuće koja je sinonim, ne samo za profesionalizam, već i najbolje uslove rada za svoje zaposlene.
Prva televizija je glavni finansijer svih formata koji se na njoj emituju, pa samim tim i emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ , i ima puno pravo da odluči šta će se na kraju naći u programskoj šemi. Kako je u svojoj poslednjoj emisiji gospodin Ivanović izneo neistine, uvrede i kritike na račun rada kuće u kojoj je izgradio svoju karijeru, Prva televizija je odlučila da takvo nedolično ponašanje sankcioniše.
Novogodišnja epizoda emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ godinama unazad ima prvenstveno humanitarni cilj – da usreći svoje gledaoce, i pomogne onima kojima je pomoć najpotrebnija. Tako i ove godine, niko nije ostao uskraćen. Gledaoci su dobili novogodišnje poklone i proveli sjajno vreme u studiju Prve televizije. To je najvažnije i zato ostajemo u duhu pozitivnih, prazničih želja. Zatvaramo vrata već ispričanim pričama. Vreme je za nove početke. I zaista, želimo Ivanu Ivanoviću uspešnu novu priču.”
Podsećamo, Ivan Ivanović je napustio Prvu televiziju iako je bio njena glavna zvezda od samog osnivanja.
svetsvet
The post RAT Ivana Ivanovića i Prve televizije zbog ukinute poslednje epizode “Veče sa Ivanom Ivanovićem”! Evo šta kaže on, a šta menadžment Prve! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

I OVO SMO DOČEKALI! Karleuša podržala Ivana Ivanovića! (FOTO)

Izvor: Svet, 29.Dec.2018

Iako je protiv njega svojevremeno pokrenula 94 parnične tužbe zbog uvreda u emisiji, Jelena Karleuša je izgleda sve zaboravila Ivanu Ivanoviću.. Kao što znate, sinoć nije emitovana poslednja emisija ‘Veče sa Ivanom Ivanovićem’. Više o tome na linku ispod:. RAT Ivana Ivanovića i Prve televizije...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.