RAT BIVŠIH KONKUBINA - PSOVKE PLJUŠTE: Ana brutalno ponizila Gutalicu: Balavica se umorila od DIZANJA NOGU

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2023, 01:00

RAT BIVŠIH KONKUBINA - PSOVKE PLJUŠTE: Ana brutalno ponizila Gutalicu: "Balavica se umorila od DIZANJA NOGU"

Ujedaju se sa svih strana!

U Beloj kući je nastao pravi haos, budući da je u toku emisija "Pitanja novinara" koji su spremni da saznaju svaki segment zadrugarskih međuljudskih odnosa.

Nakon što se opasno sukobila sa Zoricom Marković, Anđela Đuričić je trpela i niz uvreda od strane Ane Ćurčić.

- Ja sam iznervirana bila zbog svega što je rekla Zvezdanu, zato sam joj rekla "gutalica" - rekla je Ana.

- Da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << li sam ja ikada rekla Zvezdanu, gazi je? Nikada, večeras ste ponovo pokazale da me vređate bez razloga - vikala je Anđela.

- Šta su reči u odnosu na spe*mu koju si gutala - dobacila je Zorica.

- Ja sam ovde najgora gutalica, zamisli. Koliko ste opsednuti Anđelom zbog Zvezdana Slavnića - rekla je Anđela.

- Samo ti p*ši i gutaj - dobacila je Zorica.

- Anđela ima lažan stav i dostojanstvo. Ona bi oprostila sve ovo i Zvezdanovu prevaru. Njenna priča s njim ne može da se meri s našom. Ono što ona priča za mene nema težinu. Ona nije neko ko trba da sudi p tome da li sam ja provocirala njega, ili on mene. Ona je ta koja mesecima ovde glumi žrtvu. Nosila je jastuče kao žrtva, umorila se od silnog dizanja nogu. Ja sam s njim pojela kilo i liko soli. Kakva god da je bila naša ljubav, bila je naša. Jedna balavica da govori o njemu, to je nedopustivo. Ja sam jedina koja je volela njega. Ti si meni njega uzela, a moja bol je moja bol. Boli me dupe šta misli ona i do - rekla je Ana.

Detaljnije na ovu temu, pogledajte u narednom video zapisu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.