RASTAVLJA SE SA DUŠOM ZBOG RASKIDA SA FILIPOM: Aleks Nikolić poseže za sedativima da bi došla sebi?

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2023, 19:15

RASTAVLJA SE SA DUŠOM ZBOG RASKIDA SA FILIPOM: Aleks Nikolić poseže za sedativima da bi došla sebi?

Bruji ceo Balkan!

Nakon što se pojavila vest da su Filip Car i Aleksandra Nikolić raskinuli, budući da su se otpratili sa Instagrama ali i TikToka, starleta se oglasila na društvenoj mreži i sve ostavila u šoku zbog reči koje je posvetila.

Aleksandra je podelila fotografiju sa teškim rečima, a njeni pratioci su pomislili da ih je posvetila baš Caru. Inače ovaj navodni raskid trenutno potresa čitav Balkan jer njihovu ljubav niko nikada u pitanje dovodio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nije.

- I ne odustaješ od sebe i kada svi to učine! Jer svet će se okupiti kada se otvara šampanjac, a kada se otvaraju sedativi imaćeš samo sebe - glasila je poruka koju je Aleksandra podelila na Instagram storiju, a već su pokrenute spekulacije kako se rastavlja sa dušom zbog raskida, a mnogi se plaše da će posegnuti za sedativima koji su pomenuti u ovoj objavi.

Podsetimo, oni su potvrdili da neretko imaju svađu, a ovo nije prvi put da Aleksandra i Filip raskidaju.

Prilikom prošle svađe, Nikolićeva se odmah uputila ka Crikvenici, kako bi oni izgladili odnose i rešili sve probleme, a da li će ponovo učiniti isto, ostaje nam da ispratimo. Ipak, zajednički fanovi već uveliko komentarišu i čekaju njihovo prvo oglašavanje.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.