RASTALI SE? Da li je ovo dokaz o raskidu Vuka Moba i njegove verenice?

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2021, 18:35

RASTALI SE? Da li je ovo dokaz o raskidu Vuka Moba i njegove verenice?

Niko nije očekivao.

Reper Vuk Mob i njegova verenica Olivera Konatar pre par meseci su postali roditelji ćerkice Teone i nisu krili sreću zbog toga.

Oni i na svojim profilima na Instagramu često dele fotografije svoje mezimice, ističući to koliko su ponosni.

A post shared by Vuk Mob (@iamvukmob)

Ipak, sada su krenule glasine o tome da njih dvoje nisu više u idiličnim odnosima, a takve priče mogu se čuti zbog činjenice da su se Olivera >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Vuk otpratili sa Instagrama, prenosi Objektiv.

Osim toga, reper je uklonio i sve zajedničke fotografije sa majkom svog deteta, dok se na Oljinom profilu i dalje mogu videti fotografije sa Vukom, od kojih je poslednja objavljena pre Vaskrsa, kada su pozirali sa ćerkicom.

Da li su se njih dvoje zaista razišli, trenutno su u svađi ili je u pitanju nešto treće, ostaje da vidimo.

Olja i Vuk se za sada nisu izjašnjavali o tome da li je njihov odnos narušen iz nekog razloga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.