RASTAĆEMO SE NAJNORMALNIJE... Mensur progovorio o VEZI sa Minom NAKON RIJALITIJA Tek sam sad video...

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2020, 17:27

"RASTAĆEMO SE NAJNORMALNIJE..." Mensur progovorio o VEZI sa Minom NAKON RIJALITIJA "Tek sam sad video..."

Najiskrenije!

Mensur Ajdarpašić otkrio je u emisiji "Premijera" svoje impresije i reakcije na dešavanja nakon završetka rijalitija, a osvrnuo se i na vezu sa Minom Vrbaški i da li ih vidi zajedno u budućnosti.

- Moja porodica i okruženje, malo su razočarani, oni su očekivali da ću biti prvo mesto, ja nisam, tek sam sada video kako stvari stoje, sada kad sam izašao. Generalno mi jedino zameraju moj temperament, ali to je bilo moja reakcija, oni znaju šta sam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ja sve doživljvao - obrazložio je Mensur.

A onda se osvrnuo na vezu sa Minom, koja je poslednjih par meseci rijalitija bila ozbiljno poljuljana.

- Tu smo, zajedno, ona je uz mene trenutno, podrška mi je. Za budućnost ne garantujem, ja sam rekao, ako ne ide, rastaćemo se najnormalnije, ne može ništa na silu - završio je Ajdarpašić.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.