RASPLAKALA SE PRED SVIMA: Milena Radulović mu pala u ZAGRLJAJ - PRVI PUT u javnosti nakon ISPOVESTI O SILOVANJU

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Apr.2021, 21:41

RASPLAKALA SE PRED SVIMA: Milena Radulović mu pala u ZAGRLJAJ - PRVI PUT u javnosti nakon ISPOVESTI O SILOVANJU

Zasijala na crvenom tepihu!

Glumica Milena Radulović publici je večeras predstavila novi film - rusko ostvarenje “The Superdeep”, a pre same bioskopske premijere nije krila uzbuđenje.

Glumica je večeras zasijala na crvenom tepihu u lepršavoj bež haljini. Ona tumači jednu od glavnih uloga u filmu reditelja Aresnija Sjuhina.

Društvo na premijeri filma joj je pravio otac koji ju je sve vreme ponosno posmatrao.

Publika je nestrpljivo čekala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << premijeru filma, a u prilog tome govori i činjenica da su sva raspoloživa mesta u bioskopskoj sali bila popunjena.

Milena se pre početka projekcije obratila publici emotivnim govorom:

- Puno vam hvala što ste tu. Jako je čudno u stvari, nikad nisam bila sama ovako na sceni, nema te ekipe koja je tu da podeli sve ovo sa mnom. Hvala vam što ste došli da me podržite u ovom profesionalnom smislu što je za mene strašno važno. Hvala - poručila je između ostalog, pa zaplakala.

Podsećamo, ovo je prvo glumičino pojavljivanje u javnosti nakon optuživanja za silovanje vlasnika privatne škole glume Miroslava Mike Aleksića .

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.