RASPAD HAREMA: Šta će reći Tomović? Mioni TREBA S*KS, a on sa Minom... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2019, 00:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RASPAD HAREMA: Šta će reći Tomović? Mioni TREBA S*KS, a on sa Minom... (VIDEO)

Dok se ona smisli...

U rijalitiju "Zadruga 3" svake srede emituje se emisija radio "Amnezija" koju vode Bora Santana i Bane Čolak. Ukućani su se udobno smestili, a voditeljski dvojac iz svog studija pretresa sve aktuelne teme.

Bora i Bane su rekli zadrugarima da su organizovali anketu "Kojoj zadrugarki je najviše potreban s*eksualni odnos u 'Zadruzi 3'''.

- Mimi treba - rekla je gledateljka koju je oponašao Bane.

- Ja sam podržavala Kiju i Slobu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sada podržavam Mionu. Njoj treba seks - govorio je on.

Poznato je široj javnosti da je Miona zaljubljena u Vladimira Tomovića, i da je ona bila deo njegovog "harema", međutim on se više zbližio sa Minom Vrbaški od koje se ne odvaja.

- Marku Đedoviću, a da, on je muško, neka bude to Tara Simov - glasio je jedan od komentara.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.