RASKRINKANI DO KOSKE: Hteli su da zavrte priču oko sebe, ali sve ih je provalila - scenario propao zbog ovoga?

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2023, 08:24

RASKRINKANI DO KOSKE: Hteli su da zavrte priču oko sebe, ali sve ih je provalila - scenario propao zbog ovoga?

Sada su se kockice poklopile...

Sinoć se na ružičastoj televiziji prikazivala emisija "Narod pita", koju je vodila Ivana Šopić. Gosti su bili Divna i Marko DNK. Kako to biva, izazvali su veliku pažnju i pompu.

- Želela bih da pohvalim Miću, on je predobar čovek. Mogu da mu pričaju za psovke, ali to je naš jezik. Mića je super, ko god se svađa on miri i savetuje, izlazi ljudima u susret na lep način - rekla je gledateljka.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Divna, kako komentarišeš trojku koja je obeležila "Zadrugu"? Zvezdan, Ana i Anđela, a kasnije i Maja? - upitala je Ivana Šopić.

- Ja sam mislila da će Ana i Zvezdan da se pomire, Anđela je mlada i zaljubila, a on u nju da li ili nije, ali nije trebao da ostavi Anu. Oni su bili 14 godina u braku i nije trebao tako javno da je prevari i ostavi na taj način. Ako je ona bila uz njega, sad je povezivana sa Acom. Ja sam htela da budu zajedno do kraja. On sad nije ni sa Anđelom, raskinuli su i ja sam uvek bila na Aninoj strani - govorila je Divna.

- Ja sam hteo da budem sa Majom Marinković, ali me je ona polila - našalio se Marko.

- Ne bih da vređam Maju, ona voli provod i da izlazi, a Bilal je ozbiljan i hteo je ozbiljno sa njom, a nju ne drži jedno mesto - dodala je Divna.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.