RASKRINKANA P*RNO AFERA: Orozović je imao crvenu kapu na glavi! Svi detalji! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Avg.2020, 07:31

RASKRINKANA P*RNO AFERA: Orozović je imao crvenu kapu na glavi! Svi detalji! (VIDEO)

Poverio mu se.

Gosti u sinoćnoj emisiji "Narod pita" su bivši učesnici "Zadruge 3", Miljana Kulić, Ermina Pašović i Mirko Gavrić.

Voditelj Darko Tanasijević pitao je Miljanu da li je čula za američkog mornara rodom iz Kine koji se zaljubio u nju.

- Odlepila sam. Svaka mu čast. Baš sam oduševljena. Jugoslava jedva čekam da upoznam. Ne znam šta bih mu pevala - odgovorila je Miljana.

Darko je pitao Mirka o porno aferi Nikole Orozovića.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- On je imao potrebu da mi se poverava ujutru. On mi je pričao o tome. U tom klipu je bio kostimiran, imao je braon uši. Ovi koji su bili crvenkape, imali su kape. Ja sam u oktobru imao probleme sa kičmom, sećam se da sam uzeo Miljanin dušek da bih legao. Miljana gestikulacijom mi je pokazivala gde Orozović gleda. Orozović je na ljuljašci umereno levo, a ja sam ležao na podu. Njemu su untra smetale te afere, pokušavao je sa Ninom i sa Minom, poslednji pokušaj koji mu nije uspeo je Ivana Krunić. Mislim da je on pustio klip, zašto taj klip nije izašao u novembru? - govorio je Mirko.

- On ne skida pogled sa Mirkovog polnog organa. Mirko je bio objekat. Vidim ja diže se Orozoviću. Ja kažem Mirku da pogleda, i mene je Mirko napao - rekla je Miljana.

U emisiji je prikazan prilog odnosa Miljane Kulić i Nikole Orozovića.

- Sprdala sam se. Kad se meni neko sviđa ja se ne sprdam, ne zezam se. Videli ste kad sam se zaljubila u jednu osobu, u "Zadruzi 1", trudna. Zbog mene je ušao u "Zadrugu 2" i dva puta bio drugoplasirani - rekla je Miljana.

Otac pogledao kamere iz vrtića i ostao ŠOKIRAN kada je video šta vaspitačice rade! Javnost ZGROŽENA (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.