RASKRINKANA! OVOJ zadrugarki se SVIĐAJU Edis, Filip i Karić, a evo šta je rekla o NJIMA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jan.2020, 10:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RASKRINKANA! OVOJ zadrugarki se SVIĐAJU Edis, Filip i Karić, a evo šta je rekla o NJIMA! (VIDEO)

Ko bi rekao!

Zadrugarima je prikazan razgovor Mione Jovanović i Mime Živković koje su ogovarale Stefana Karića, Edisa Fetića i Filipu Đukiću.

Kako je poznato, Miona je imala kratkotrajnu aferu sa Đukićem, dok je za Edisa izjavila da bi imala intimne odnose sa njim, a za Karića je tvrdila da nikada ne bi bila sa njim u vezi, ali su se ipak vremenom dogodile simpatije.

- Rekla sam za Eda da je bilo glupo što sam rekla i da može tata da mi bude, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i zauzet je. Kao neko ženče mi je, drugačije gledam na njega. Jednostavno nije mi to kao na početku kada je ušao. A onda smo pričale o Filipu i Stefanu. Ja sam u početku bila izriita da nikako Stefan, ali vremenom mi je postao simpatičan - izjavila je Miona.

Evo kako je to izgledalo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.