RASKRINKANA! Ana SVE VREME VARA ZVEZDANA, ljubavniku šalje TAJNE SIGNALE - šok tvrdnje Slavnićevog prijatelja

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2023, 20:05

RASKRINKANA! Ana SVE VREME VARA ZVEZDANA, ljubavniku šalje TAJNE SIGNALE - šok tvrdnje Slavnićevog prijatelja

"Vrlo se dobro uklopila u ulogu žrtve, ali ipak je istina malo drugačija i trebalo bi da svi znaju ko je ona zaista!"

Odnos Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića jako intrigira javnost, a čini se da se svakog dana saznaju nove informacije o njihovom odnosu.

Jedan od najbližih Zvezdanovih prijatelja se oglasio i naveo kako Ana nije bila baš toliko bajna kakvom se predstavlja, te istakao da se sa Acom Bulićem viđala iza Slavnićevih leđa.

- Kao što svi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mogu da vide Ana je vrlo kontradiktorna. Svi su mogli da primete kako se malo-pomalo upliće u sopstvene laži. Ona neprekidno gleda u Zvezdana i daje mu signale... Pokušava da dopre do njega na sve načine. Šta joj je značilo kada je rekla u pušionici kako bi se oni da su ušli zajedno zezali s Majom i kako je on sada toliko loš, a ona je ta koja je ušla za veliku lovu da ga ukanali. Ona neprekidno ističe taj Zvezdanov porok u prvi plan, a ona ja ta koja je kockala i uživala u tome. Uvereni smo svi da je Ana sve vreme napolju bila sa Acom Bulićem, ko zna šta postoji sve među njima i šta su Zvezdanu radili iza leđa, ta žena je spremna na sve i ništa joj nije sveto. Anđela je bila u pravu kada je to rekla za nju i Bulića. Dok je Zvezdan najčešće sedeo kod kuće i živeo povučeno, ona je bila ta koja je stalno izlazila po gradu i ko zna sa kim se sve viđala i provodila. Ona je u tom gasu, uživa u tome! Ana se vrlo dobro uklopila u ulogu žrtve, ali ipak je istina malo drugačija i trebalo bi da svi znaju ko je Ana Ćurčić - naveo je Zvezdanov prijatelj.

S obzirom da je Bulić velika Anina podrška, mnogi smatraju da ovo stanovište ima realno uporište.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.