RASKRINKAN! Miljković je ušao u rijaliti samo da bi DISKVALIFIKOVAO Miljanu?! Sve je izašlo na videlo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2020, 02:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RASKRINKAN! Miljković je ušao u rijaliti samo da bi DISKVALIFIKOVAO Miljanu?! Sve je izašlo na videlo!

Ovo od njega niko nije očekivao!

Filip Reljić prokomentarisao je i turbulentan ulazak Marka Miljkovića u Belu kuću.

Naime, zbog Miljkovića su se mnoge veze uzdrmale, a Miljana Kulić zbog rasprave sa svojom nekadašnjom simpatijom izbačena je iz trke za glavnu nagradu.

Reljić se dotakao takođe i Mensura Ajdarpašića, koji je po ulasku izjavio da je ušao kako bi diskvalifikovao Vladimira Tomovića, pa ga je bivši zadrugar uporedio sa Markom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i naklonost njegovih cimera.

- Marko, em što koristi prednost, em ne ulazi prvi put u rijaliti. On je ušao očigledno sa namerom da diskvalifikuje Miljanu, ja to ne podržavam. Ja znam da su i Mensura osuđivali, kad su pričali da je ušao sa istom namerom, a kao prema Marku su blagi - prokomentarisao je Reljić.

Evo kako je to izgledalo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: Ana se pojavila sa dečkom Vukom Kostićem: Kad su je pitali o njihovoj vezi usledila ŠOKANTNA REAKCIJA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.