RASKRINKAN LANAC PEDOFILIJE: Ovi zadrugari su se sami odali - gledaoci zahtevaju najstrašniju OSUDU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2023, 20:33

RASKRINKAN LANAC PEDOFILIJE: Ovi zadrugari su se sami odali - gledaoci zahtevaju najstrašniju OSUDU!

Traže od produkcije da reaguje!

Zvezdan Slavnić se već uveliko u narodu sam etiketirao kao zavodnik, ali onaj koji je na lošem glasu.

Od toga da je prevario svoju nevenčanu suprugu Anu Ćurčić sa zadrugarkom Anđelom Đuričić, pa do toga da je i ljubavnicu ostavio zbog treće, odnosno Maje Marinković, sve je to doprinelo njegovom imidžu koji je predstavio javnosti.

Međutim, sada se postavlja pitanje da li je Zvezdan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam donosio sve ove odluke koje su po njega bile loše, jer svetlost dana ugledao snimak na kom se vidi kako Miljan Vračević Zvezdanu "nabacuje" devojke i govori mu koju da sada "napadne".

Ono što je sve ostavilo bez teksta jeste činjenica da on tako govori o mladim devojkama, a da je i sam otac i da ima ćerke.

Komentari su bili nemilosrdni te su zadrugare optužili za pedofiliju, a upravo kao dokaz smatraju ovaj video, ali i njuihove reči i postupke koje su prikazali publici.

- Pedofilčine, leglo budala i nemorala - glasio je samo jedan od komentara, koji nije toliko gnusan u odnosu na ostale, mada i to je upitno.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

A post shared by ꫝꪖ𝕥ꫀ.•*_ (@z.h8__)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.