RASKINUO sa Aneli - Janjuš dostigao tačku pucanja, ona ne zna šta je snašlo: SRAM te bilo, nemoj da mi PRETIŠ

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2024, 08:59

RASKINUO sa Aneli - Janjuš dostigao tačku pucanja, ona ne zna šta je snašlo: "SRAM te bilo, nemoj da mi PRETIŠ"

Ne mogu da nađu zajednički jezik.

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš su se noćas posvađali u sobi za rehabilitaciju. Janjuša je iznerviralo što ga Aneli "pecka" sitnim provokacijama, a njoj je smetalo što ne želi da je zagrli pred spavanje. Janjuš je izgoreo od besa, pa joj je rekao da više ne želi da bude sa njom.

- Koje su ti to fore sad? Ti si našla kao mene nešto da provociraš, tako se ponašaš iz čista mira? - rekao je Janjuš.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Zašto si mi okrenuo leđa i nećeš da me zagrliš, nemoj da mi praviš te face - rekla je Aneli.

- Eto zato što me provociraš, kažeš da ti danima zavrćem ruke, ovo nije bilo iz zaje*ancije - rekao je Janjuš.

- Jeste bilo par puta iz zaje*ancije ali si me jako stegao svakako. Ja ću da odem odavde ako ti smetam - rekla je Aneli.

- Ma idi ako oćeš, ako to želiš taman da mogu sa drugima da se družim - rekao je Janjuš.

- Ovako se niko nije ponašao prema meni. Ti ćeš meni pretiti videćeš, sram te bilo, gaziš po sebi, čime to pretiš sad - rekla je Aneli.

- Skloni se od mene, nemoj mi dizati pritisak, šta ja tebi toliko radim, pa kažeš da se tako niko nije ponašao prema tebi. Samo nemoj da me izazivaš. Ovo što si sada rekla veruj mi videćeš - rekao je Janjuš.

- Sram te bilo, gaze ovde ljudi po tebi, ti mi govoriš videćeš. Neću da budem sa tobom više i završili smo, prevršila si svaku meru - rekao je Janjuš.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Srbija Danas/I.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.