RASKINUO SAM Oglasio se otac deteta Tare Simov o rastanku sa bivšom zadrugarkom, sve potvrdio

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2024, 19:23

"RASKINUO SAM" Oglasio se otac deteta Tare Simov o rastanku sa bivšom zadrugarkom, sve potvrdio

Gotovo je?

Nekadašnja učesnica "Zadruge", Tara Simov, jedna je od medijski najispraćenijih bivših rijaliti igrača.

Nakon što se ostvarila u ulozi majke, Tara se skoro potpuno povukla iz javnosti, pošto se najviše posvetila porodičnom životu.

Odnos sa ocem njenog sina Nikolaja, Danilom Raičevićem, privlači veliku pažnju pripadnika sedme sile. Turbulencije i oscilacije kroz koje su prolazili bile su transparentne, a Tara je jako često iskreno govorila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << o tome.

Priznala je čak i da je partner emotivno prevario, ali da mu je preko toga prešla "zarad boljeg sutra". Međutim, izgleda da više ne cveta cveće između ovo dvoje mladih roditelja. Naime, pre par sati Danilo je ostavio putem svog Instagram storija kratku i jasnu poruku, potvrdivši da je sa Tarom raskinuo.

Tara se povodom ovoga nije oglašavala još uvek putem svojih društvenih mreža.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Društvene mreže

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.