RASKINULA VELIKA RIJALITI LJUBAV! Puklo - obrisali sve slike i otpratili se sa mreža, a planirali su ZAJEDNIČKI ŽIVOT

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Sep.2021, 18:50

RASKINULA VELIKA RIJALITI LJUBAV! Puklo - obrisali sve slike i otpratili se sa mreža, a planirali su ZAJEDNIČKI ŽIVOT

Bili su jedni od retkih čija ljubav je opstala nakon "Zadruge"

Dragana Spasojević i Stefan Šebez više nisu zajedno, kako piše "Republika".

Nakon dva meseca po završetku rijaliti, sad već bivši ljubavni partneri stavili su tačku na njihov odnos. Dragana i Šebez su delovali kao savršen par, nisu imali ispade u javnosti po izlasku iz "Zadruge 4”, ali izgleda da im nije išlo u ljubavi.

Iako su planirali zajednički život koji su nedavno i otpočeli, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << putovanje u Dubaiji, do svega toga izgleda neće doći.

Dragana je u ljutnji i besu odlučila da obriše sve slike sa Šebezom, a potom su se, kako to inače biva, otpratili sa Instagrama.

A post shared by DRAGANA SPASOJEVIC 🧘🏼‍♀️ (@spasojeviceva_)

Izvor blizak Dragani i Šebezu otkriva da su raskinuli i razišli su se, jer je u poslednjih nekoliko nedelja dolazilo do razmirica.

-Dragana i Šebez su raskinuli, posvađali su se, jer se više nisu razumeli. Ja ne bih da pričam na koji način su raskinuli, to ako budu hteli njih dvoje javno, neka ispričaju. Dragani je baš krivo, a vidim da ni Šebezu nije kao svejedno. Možda se pomire, ne znam, ali za sada su ljuti jedno na drugo. Meni je Šebez postao drag, ali mislim da na njih dvoje utiču dosta drugi ljudi - govori izvor.

Ostaje da vidimo da li će njih dvoje progovoriti, do sada se nisu oglasili ni Dragana, ni Šebez.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.