RASKIDAMO! NERVIRAŠ ME I SMARAŠ, NISI KAO MAJA! Zvezdan ponovo ostavio Anđelu zbog starlete!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2023, 13:49

"RASKIDAMO! NERVIRAŠ ME I SMARAŠ, NISI KAO MAJA!" Zvezdan ponovo ostavio Anđelu zbog starlete!

- Ponovo radiš iste stvari koje su i dovele do svega ovoga.

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić danas su se ponovo posvađali, a tom prilikom je Slavnić svoju devojku, sa kojom se tek nedavno pomirio, uporedio sa Majom Marinković sa kojom je inače prevario Anđelu.

- Ti mene nerviraš, kažem ti 20 dana nisam imao nervozu pored Maje. Pored nje sam se smejao i smejao. Treba da razmisliš zašto sa tobom moram da imam nervozu - govorio je Zvezdan.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Zato što je popila šest bromazepama - pokušavala je da ponizi suparnicu Anđela.

- Nije popila nijedan, ja sam gledao. I to ti znaš bolje od nas, kao što si znala da je Ana bila sa nekim - odgovorio je Zvezdan.

- Ako ćemo tako, ni ja ni sa kim nisam imala nervozu - poručila je Anđela, a onda je Zvezdan presekao.

- Upravo zato i treba da se raziđemo. Ja sam se ponovo zaje*ao i to je to. Oboje imamo nervozu kada smo zajedno. Nerviraš me, smaraš me i radiš iste stvari zbog kojih se sve desilo - ponavljao je Zvezdan.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"PORED NJE NISAM BIO NERVOZAN" Zvezdan Slavnić PONOVO RASKIDA sa Anđelom zbog Maje: "Treba da se raziđemo", Đuričićeva POBESNELA

Izvor: Blic, 13.Maj.2023

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić nedavno su obnovili svoj odnos, a sada su ušli u sukob zbog Maje Marinković. Tom prilikom je Zvezdan uporedio Anđelu sa Majom, što je nju veoma iznerviralo.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.