RASKID na pomolu? Anđelo i Maja UHVAĆENI zajedno - Kada Anita sazna za Anđelove reči PAŠĆE U TRANS

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2024, 15:56

RASKID na pomolu? Anđelo i Maja UHVAĆENI zajedno - Kada Anita sazna za Anđelove reči PAŠĆE U TRANS

On je stao na njenu stranu, a Aniti se ovo neće dopasti.

Maja Marinković Anđelo Ranković se pozaju već godinama, pa su tokom jednog od zajedničkih boravaka u "Zadruzi" priznali su da su se dopisivali, što je razotkrio njen tadašnji partner Marko Janjušević Janjuš.

Iako je Anita veoma ljubomorna i nesigurna u vezu sa Anđelom, Ranković je veče proveo u društvu Maje Marinković, sa kojom je neprestano komunicirao, što su primetili i mnogi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << korisnici društvenih mreža.

Inače, Anita i Anđelo imali su dosta nesuglasica prethodnih dana koje su pokušali da rasprave, ali im nije pošlo za rukom. Budući da se svakodnevno susreću sa brojnim negativnim komentarima njihovih cimera, nije im lako, a kada se na to doda i međusobno nerazumevanje, mnogi prognoziraju da je raskid sve bliži, čega su, po svemu sudeći, oboje svesni.

Anđelo je za vreme sinoćnjeg komentarisanja za crnim stolom sedeo na kauču sa Majom i kada su cimeli bili protiv nje upućivao joj reči podrške. Ranković je sa Majom prijatelj i iz ranijih sezona rijalitija "Zadruga", pa je baš zbog dugog prijateljstva tu da stane na njenu stranu ukoliko za to bude potrebe.

Nije isključeno da će upravo Maja biti razlog njihovog raskida, a Anita je ubeđena da će Anđelo i Maja završiti zajedno u izolaciji, kao ovonedeljni potrčci.

- Spavaj, boli me ku**c. Ja sam ti rekla da će ovaj klošar jedva da dočeka da te stavi sa nekom devojkom u izolaciji, ja to ne želim - rekla je Anita Anđelu, tokom sinoćnje svađe, a on je jedva čekao da ode na spavanje.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.