RASKID JE DOGOVOR ANĐELE I ZVEZDANA? Lepi Mića ovom rečenicom probudio sumnju da su njih dvoje ponovo zajedno

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2023, 09:04

RASKID JE DOGOVOR ANĐELE I ZVEZDANA? Lepi Mića ovom rečenicom probudio sumnju da su njih dvoje ponovo zajedno

"Tvrdim da Zvezdan ima ogromne emocije prema njoj!"

Lepi Mića je bio gost sinoćnje emisije "Narod pita" sa Jelenom Golubović.

U emisiju seuključila gledateljka koja je podržavala Anđelu Đuričić, pa se osvrnula na odnos sa Zvezdanom Slavnićem.

Gledateljka je ubeđena da će se Zvezdan i Anđela pomiriti te da će ponovo biti zajedno, ali je Mića bacio "crva sumnje" u trenutku kada se složio sa njom:

- Od Anđele >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prošle godine nije bilo bolje, a ove godine joj se desilo i šta sad. Samo joj zameram jer je trebala uključiti onaj njen mali mozak, ali zapamtite da će ona i Zvezdan ponovo biti zajedno - rekla je gledateljka.

- I ja to isto mislim, ako već nisu - rekao je Mića.

- Komentarisalo se da Zvezdan sad u Zadruzi proživljava novu mladost i da želi da prestigne Cara, da li je želeo da se takmiči, da ga prestigne? - pitao je voditelj

- On je smatrao da je Anđela njegova ceo život, ali tu se za*ebao. Tvrdim da Zvezdan ima ogromne emocije prema njoj - rekoa je Mića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.