RASKID CARA I ALEKS! Filip je jako ljubomoran... Nikolićeva spakovala kofere i napustila Crikvenicu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2023, 17:18

RASKID CARA I ALEKS! "Filip je jako ljubomoran..." Nikolićeva spakovala kofere i napustila Crikvenicu!

Otišla je iz Hrvatske.

Veza Filipa Cara i Aleksandre Nikolić je izuzetno turbulentna, što smo imali prilike i da vidimo u rijalitiju.

Kako pojedini mediji prenose, oni su se ponovo posvađali, te je Nikolićeva navodno odlučila da napusti Crikvenicu gde su provodili poslednje nedelje.

Kako se navodi, razlog ove svađe je Filipova nesnosna ljubomora.

- Filip je veoma ljubomoran jer je Aleksandra izuzetno popularna. Gde god da odu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u bilo koji kafić na plaži njoj stižu ture pića od udvarača, a da ne govorim o tome što je na društvenim mrežama svi opsedaju. Pa i njoj prija sva ta pažnja udvarača, nekad im lajkuje poruku na Instgramu kada joj pošalju. To je bio i razlog poslednje njihove svađe. Aleksandra mu je rekla da ako nastavi da ljubomoriše nikad se neće udati za njega. On je izašao iz kuće, a ona je spakovala kofer i krenula za Beograd - kaže izvor za Informera.

Ipak, čini se da razlog Aleksandrinog dolaska u Beograd nije raskid sa Carem, već to što večeras gostuje u emisiji "Narod pita", gde će otkriti više o njihovoj vezi i odnosu. 

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.