RANIJE MI NISU SLALI IZ STRAHA... Nakon navoda da je Aneli pokrala fudbalera i bila mu ljubavnica, oglasio se Asmin!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Sep.2023, 14:19

"RANIJE MI NISU SLALI IZ STRAHA..." Nakon navoda da je Aneli pokrala fudbalera i bila mu ljubavnica, oglasio se Asmin!

Evo šta je imao da kaže!

Učesnica "Elite", Aneli Ahmić je izazvala gnev kod većine stanovnika Bele kuće, iako je sebe htela da predstavi kao žrtvu i prevarenu ženu.

Kako je Star objavio, pre nego što je Aneli upoznala Asmina Durdžića, sa kojim ima ćerku, ona se nekoliko meseci viđala sa oženjenim fudbalerom iz Nemačke, kom je ukrala 30.000 evra i nestala.

Domaći portal je ovim povodom stupio u kontakt sa Asminom kako bi ga upitali da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << li on nešto zna o ovoj priči.

- Ne znam ništa o tome. Puno ljudi mi sad šalje neke stvari o Aneli koje mi ranije nisu slali iz straha ili poštovanja, ne znam- poručio je Asmin.

Podsetimo, majka Asmina Durdžića otkrila je detalje života sa Aneli, a šta je imala da kaže za bivšu snajku možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.