RANI RADOVI Stanije Dobrojević isplivali javno: Starleta kao od majke rođena, zbog OVE FOTKE nastao haos

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2024, 09:42

RANI RADOVI Stanije Dobrojević isplivali javno: Starleta kao od majke rođena, zbog OVE FOTKE nastao haos

Prvu srpsku starletu, Staniju Dobrojević, javnost je prvi put upoznala pre 16 godina, kada su njene obnažene fotografije osvanule na jednom forumu, zahvaljujući čemu je završila na naslovnoj strani jednog magazina za muškarce.

Stanija Dobrojević se smatra starletom nad starletom iz više razloga. Ovu titulu zaslužila je jer jako dugo traje na našoj javnoj sceni, završila je državni fakultet, i posle toliko godina i dalje je jedna od najlepših Srpkinja, a pokazala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je i da je veoma uspešna u biznisu.

Njen emotivni život oduvek fascinira javnost, a često je povezuju sa oženjenim ili zauzetim muškarcima.

Starletinom umu i izgledu je očigledno teško odoleti, međutim, Stanija nije oduvek tako izgledala i kroz godine, njen izgled se drastično menjao.

Da bi ostavljala muškarce bez daha, starleta je morala da uveća grudi i guzu, smanji nos, popuni usne, podigne kapke, istakne jagodice, ubrizga botoks u lice i vrat, a kako pišu domaći mediji, Stanija je navodno iskeširala 18.700 evra u periodu od 2006. do 2022. godine kako bi što bolje izgledala.

- Stanija je posle slika koje su se pojavile na forumu "Burek" rešila da stavi silikone u grudi. Prvo je ugradila "trojke", a potom ih je povećala na "četvorke"! Radila ih je u Americi i platila oko 4.000 evra. Vrlo brzo je operisala i nos u Turskoj. Stavila je hijaluron u usne, filere u jagodice i rešila se podočnjaka. Uradila je i tzv. mačje oči, koje su u poslednje vreme veoma popularne na estradi. Pre nekoliko godina je povećala i zadnjicu. Ipak joj je pozadina zaštitni znak. Staniju ne zanimaju komentari! Važno joj je da je zadovoljna svojim izgledom, a i da se sviđa muškarcima. Mora da izgleda savršeno kako bi imala što više reklama na Instagramu. Mnogo novca zarađuje i na seksi fotkama koje objavljuje na platformi za odrasle - ispričala je jednom prilikom starletina drugarica, a preneo je Informer.

Prema njenim rečima, Dobrojevićeva je stavila fasete na zube od 4.000 evra, ali i nadogradila kosu prirodnom dlakom, koju je platila 3.000 evra. Ipak, najveću transformaciju doživela je kad je ušla u "Zadrugu 5". Mnogi su tada prokomentarisali da je preterala sa plastičnim operacijama i botoksom.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/M.Đ

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.