RANA MI SE GNOJI, IMAM BAKTERIJU! Natašino zdravstveno stanje se zakoplikovalo - preplašena je, moli za pomoć

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2023, 21:51

"RANA MI SE GNOJI, IMAM BAKTERIJU!" Natašino zdravstveno stanje se zakoplikovalo - preplašena je, moli za pomoć

Zabrinuta je da će dobiti sepsu!

Stefan Karić osumnjičen je za divljačko prebijanje Nataše Šavije, nakon čega je starleta završila u bolnici, na odeljenju intenzivne nege. Oporavak koji sledi nije nimalo lak, s obzirom da ima teške telesne povrede, pa je čeka i nekoliko operacija.

Starleti je pružena medicinska pomoć u Kliničkom centru Vojvodina i tu joj je operisana jagodična kost. Karić se trenutno nalazi u pritvoru, dok se Nataša >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oporavlja od operacije.

Natašino zdravstveno stanje se zakomplikovalo, pa je putem društvenih mreža zatražila pomoć od svojih pratilaca.

Kako je rekla, njoj se rana i dalje gnoji, a čak je prisutna i bakterija, zbog čega je zatražila od pratilaca na Instagramu da joj preporuče neku adekvatnu privatnu bolnicu kako bi bi nastavila svoje lečenje, jer se boji da ne dobije sepsu.

- Zna li neko neku privatnu bolnicu gde mogu da nastavim sa adekvatnim lečenjem? - pitala je ona.

- Dakle, rana mi se gnoji, prisutna je bakterija "enterococcus", a na poslednjoj kontroli u UC, doktor koji me je operisao je napisao da nema više gnoja (nakon što je izdrenirao i očistio ranu), i ajde kući. Rana se i dalje gnoji, a tamo gde te "smandrljaju" pa neka dobiješ i sepsu koga briga - mi se ne vraća - napisala je Nataša na svoj Instagram profilu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.