RANA JOJ CURILA, GNOJ IZLAZIO IZ OKA Potresna ispovest Šavijine majke, prestravila se kada je videla pretučenu ćerku!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2023, 16:36

"RANA JOJ CURILA, GNOJ IZLAZIO IZ OKA" Potresna ispovest Šavijine majke, prestravila se kada je videla pretučenu ćerku!

"Bili smo nemoćni!"

Majka Nataše Šavije, Vera, prvi put je u javnosti na Informer televiziji ispričala trenutak kada je videla svoju pretučenu ćerku.

Vera je gostujući na Informer televiziji opisala je trenutak kada je prvi put videla ćerku nakon što ju je, prema njenim rečima, Stefan Karić pretukao 1. maja u etno-selu "Vrdnička kula".

- Suprug i ja smo za te prvomajske praznike bili na Zlatiboru i na jednom izletu meni je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zvonio telefon, zvala me jedna novinarka i kada me pitala da li sam čula da je Nataša prebijena zanemela sam. Prekinem vezu i kažem mužu da su nam javili da je Nataša pretučena. Onda sam zvala stariju ćerku, jer Nataša ništa nije javljala. Kada smo se čuli rekla mi je da je prebijena i da je primljena u Urgentni centar. Smirila sam se kada sam joj čula glas. Ona nije smela da pošalje fotografije, kada se završio izlet onda smo se odmah spakovali i otišli kući - priča uzrujana Vera.

Ona kaže da su se suprug i ona šokirali kada su je videli u Urgentnom centru.

- Nije ni na prozor mogla da izađe, čuli smo se preko video poziva. Prestravili smo se kada smo je videli, oko je bilo crveno. Doktori su tada rekli videćemo kako će biti oko, ništa nije bilo u redu, ona je bila pod sepsom, sve se to zagnojilo. Bili smo besni, tužni što je to uradio i nemoćni jer nismo mogli ništa. Natašu su jako brzo pustili iz bolnice, to je bilo toliko oteklo mislili smo da je to normalno, rana je curila, dobila je temperaturu pa smo opet otišli u bolnicu. Skinuli su joj dva šava, da gnoj može da izlazi. Svaki dan i noc sam sa njom, idem joj po lekove, negujem je, jako mi teško pada sve ovo - kaže Vera.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.