RAMIZ NAKON IZLASKA IZ RIJALITIJA: Raskrinkao sve tajne zadrugara - bez dlake na jeziku

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Okt.2023, 18:21

RAMIZ NAKON IZLASKA IZ RIJALITIJA: Raskrinkao sve tajne zadrugara - bez dlake na jeziku

Nije štedeo na rečima...

U sklopu emisije "Pitam za druga", Ramiz Gusinac se oglasio i otkrio kakav odnoj je imao sa učesnicima rijalitija "Elita".

Voditelji Stefan Kandić Kendi i Stefan Milošević Panda prilikom posete Novom Pazaru posetili su ga, a on je pred kamerama govorio otvoreno o bivšim cimerima i njihovim pravim licima.

- Da se ponovo vratš u ''Elitu'', prema kome ne bi bio dobar? - upitao je Kendi.

- Prema >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Požgaju i Lakiću, ali da ne lažemo, poznavajuć svoju narav, možda bih opet bio dobar. S Nikolom Predsednikom sam se posvađao, jer mi nije dao da spavam. Da Uroša nije bilo, nikada opsovao ne bih. On je babun zakrpljenog du*eta. Ne mogu da verujem da je to osoba koja se hvalila da je krpio du*e nekoliko puta. Jedino je dobar s Aneli, ona mi nije jasna, ali šta da se radi - rekao je Ramiz.

- Kakvo mišljenje imaš o Terzi? - upitao je Kendi.

- Rekao mi je da ima prijatelje iz Novog Pazara. Mika je dobar čovek, nisam mogao da verujem da se iza onih tetovaža krije tako dobra duša. Janjuš je u milion jedan, takav se ne rađa svaki dan. On se za*ebava sa svima, ali je dobra osoba. Mislim da se sa devojkama samo zeza, ni sa Aneli nije iskren. Što se tiče Terze i Milice, mislim da će do kraja biti zajedno, ali on kad popije promeni svoju ličnost - priznao je Ramiz.

Detaljnije pogledajte na video-klipu u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.