RAMBO AMADEUS OPTUŽEN ZA ZLOSTAVLJANJE? Crnogorska producentkinja iznela šok tvrdnje: Evo šta je tačno rekla

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2023, 19:49

RAMBO AMADEUS OPTUŽEN ZA ZLOSTAVLJANJE? Crnogorska producentkinja iznela šok tvrdnje: Evo šta je tačno rekla

Oglasila se te ga ovim rečima optužila za zlostavljanje.

Lejla Kašić, producentkinja emisije "Dnevnica" na Radio-televiziji Crne Gore, javno je putem Instagrama optužila crnogorskog muzičara Antonija Pušića, poznatijeg kao Rambo Amadeus, za s*ksualno zlostavljanje, te se oglasila na svom profilu, iznoseći ove optužbe.

- Juče sam na snimanju epizode "Dnevnica" doživela s*ksualno uznemiravanje od strane našeg gosta, velikog intelektualca, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << regionalno prepoznate i uticajne ličnosti, UNICEF-ovog ambasadora dobre volje Antonija Pušića, poznatijeg pod pseudonimom Rambo Amadeus - tvrdi Lejla Kašić u svojoj objavi na Instagramu.

Објава коју дели Lejla Kašić (@lejlakasic)

Lejla Kašić je u svojoj objavi na Instagramu napisala i da je "strašno, opasno, problematično što neko" po njenim rečima, "sklon devijantnom ponašanju kroz angažman u UNICEF-u ima pristup najranjivijim kategorijama društva."

- To je nedopustivo. Naravno da sam nazvana ludačom i glupačom. Poslije verbalnog sukoba i završetka svega dobila sam poruku koja je bila samo još jedan pokušaj manipulacije, u kojoj govori da sam ja loše doživjela njegov utisak da možemo da budemo dobri drugari - napisala je Lejla Kašić.

Lejla Kašić je u  pomenutoj objavi gde su optužbe apelovala na sve žene da ne ćute na s*ksualno uznemiravanje, kao i da se ne plaše onih koji žele da iskoriste svoj položaj moći.

- Malo kada sam se kao sinoć osećala zbunjeno, nemoćno i nezaštićeno. A onda je preraslo u ljutnju i bes. Na kraju gađenje i nervni slom. Šta treba da se desi da bismo se osećale bezbedno dok obavljamo svoje svakodnevne aktivnosti? Koliko posramljenih žrtava je potrebno da bi nam bilo jasno da opravdanje ne postoji? Do kad da slušamo šta je trebalo MI da uradimo? Do kad će muškarci misliti da poštuju žene, ako bi reagovali samo na uznemiravanje i nasilje nad njihovim ćerkama/sestrama/majkama? Dokle, dokle, dokle više? - napisala je Lejla Kašić.

Ovim povodom oglasio se i Vladan Otašević, autor i urednik emisije "Dnevnica", koji je osudio ponašanje Ramba Amadeusa.

- Na kraju snimanja smo svi iz ekipe saznali šta se desilo. Neprijatno sam iznenađen Rambovim ponašanjem. Takvi postupci ne priliče osobi njegovih godina i renomea. Razumem koleginicu Lejlu i jako mi je žao što joj se to dogodilo. Osuđujem sve vrste socijalno devijantnih ponašanja, nevaspitanje i nepoštovanje. Posebno prema ženama. Svako treba da odgovara za svoje postupke, a javne ličnosti imaju posebnu javnu odgovornost. Rambovo ponašanje tokom snimanja i na završetku snimanja emisije, kada se i desio ovaj incident, nije bilo isto. Ne razumem njegov postupak. Ali kao urednik i autor emisije koja je prepoznata kao crnogorski brend od značaja za javno dobro, imam obavezu da javno kažem da to što se dogodilo osuđujem i smatram da ni jednoj ženi nešto slično ne sme da se dogodi. Nadam se da se i Rambo pokajao zbog svog postupka i za početak - rekao je on, a prenosi "Pink.rs"

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.