RADOSAV IZ „ĐEKNE“ U STARAČKOM DOMU

Izvor: Kurir, 12.Feb.2012, 10:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RADOSAV IZ „ĐEKNE“ U STARAČKOM DOMU

„Draga moja Koke, bol za tobom i danas traje i trajaće sve dok se ponovo ne sastanemo... Moje misli tebi su upućene i tvoj mio lik sa slika zove me da budemo zajedno“, objavio je crnogorski glumac Drago Malović na stranama za umrlice u ...

Oplakuje...

„Draga moja Koke, bol za tobom i danas traje i trajaće sve dok se ponovo ne sastanemo... Moje misli tebi su upućene i tvoj mio lik sa slika zove me da budemo zajedno“, objavio je crnogorski glumac Drago >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Malović na stranama za umrlice u podgoričkoj Pobjedi.

Nekad popularni Radosav iz još popularnije serije „Đekna još nije umrla, a ka’ će, ne znamo“ danas ima 90 godina i odnedavno živi u staračkom domu u Risnu. Na njega su svi iz nadležnih institucija u Crnoj Gori zaboravili, ali on nije svoju suprugu Kosu, koja je umrla pre devet godina. Nakon njene smrti živeo je od male penzije u stanu u Podgorici. Dok je mogao.

(R. S.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.