RADI MU O GLAVI: Sloba razotkrio koga Anđela Veštica hoće da uništi...

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Nov.2017, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RADI MU O GLAVI: Sloba razotkrio koga Anđela Veštica hoće da uništi...

Kako je samo dvolična.

Danas je Drvo mudrosti pozvalo u Rajski Vrt Slobu Radanovića i Lunu Đogani koji su pre nekoliko dana dobili zadatak da mu saopšte dve tajne koje su njemu promakle.  Njih dvoje su bili spremni da kažu šta su saznali kako bi osvojili nagradu.

Prvu tajnu je ispričao Sloba. Njemu se Nemanja Đerić Đekson poverio zašto je njegov odnos sa Anđelom Vešticom veoma hladan.

(18+ FOTO) VEČERAS KIJA ULAZI U ZADRUGU: Anabela >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se ODMAH JAVNO oglasila! Upropastiće je!

- Đekson mi je juče slučajno otkrio zašto je bio onako odvratan prema Anđeli pre nego što je otišla i sada kada se vratila i zašto ne komunicira sa njom. Zato što je dobijao informaciju spolja od sebi dragih ljudi kako ne treba da veruje Anđeli, kako ona njemu radi o glavi - poverio se sloba drvetu.

B-U-M! DA RAŠČISTI RAČUNE! Kija ULEĆE u Zadrugu, jadni Sloba i Luna! Da li postaje učesnik? Naravno...

 Kako je sve ovo izgledalo pogledajte u sledećem video-snimku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.