RADI MANOJLOVIĆ POZLILO NA SCENI

Izvor: Kurir, 03.Jan.2011, 08:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RADI MANOJLOVIĆ POZLILO NA SCENI

Umalo se onesvestila! Folk pevačica Rada Manojlović jedva je ostala na nogama tokom novogodišnjeg nastupa na Kopaoniku. Rada je, naime, na najpoznatiju srpsku planinu doputovala direktno iz Beča, gde je pevala noć uoči dočeka, pa se pretpostavlja da je uzrok

Umalo se onesvestila!

Folk pevačica Rada Manojlović jedva je ostala na nogama tokom novogodišnjeg nastupa na Kopaoniku. Rada je, naime, na najpoznatiju srpsku planinu doputovala direktno iz Beča, gde je >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << pevala noć uoči dočeka, pa se pretpostavlja da je uzrok mučnine iscrpljenost i nespavanje. Ipak, sve češće se u njenom okruženju mogu čuti govorkanja da je u drugom stanju.

- Mnogo radi, a konstantno joj je muka. Bleda je i mršava, pa i njeni najbliži sumnjaju da je reč o trudnoći, mada je moguće da je uzrok čestih mučnina i premor - kaže naš izvor blizak popularnoj pevačici.

Njoj je pozlilo na sceni, ali je nakon kraćeg odmora ponovo zapevala. Da li je reč o premoru ili trudnoći, pokušali smo da saznamo i od nje lično, ali Manojlovićeva nije želela da odgovori na naše pozive, kao ni na poruke koje smo joj poslali.

(M. V. - D. K.)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Umor ili trudnoća: Radi Manojlović pozlilo na sceni!

Izvor: Scandal.rs, 03.Jan.2011

Umalo se onesvestila! Folk pevačica Rada Manojlović jedva je ostala na nogama tokom novogodišnjeg nastupa na Kopaoniku. Rada je, naime, na najpoznatiju srpsku planinu doputovala direktno iz Beča, gde je pevala noć uoči dočeka, pa se pretpostavlja da je uzrok mučnine iscrpljenost i nespavanje....

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.