RADA MANOJLOVIĆ UHVAĆENA U NEZGODNOJ SITUACIJI! Pevačica se OVOME nije nadala, sve odmah DEMANTOVALA

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jun.2023, 14:55

RADA MANOJLOVIĆ UHVAĆENA U NEZGODNOJ SITUACIJI! Pevačica se OVOME nije nadala, sve odmah DEMANTOVALA

Evo šta je istina!

Rada Manojlović odlučila je da napravi velike promene u svom timu i karijeri, te otpustila menadžera za kojeg tvrdi da joj je radio iza leđa, a zaposlila svoju rođenu sestru.

Pevačica ne krije da je rasterećena i zadovoljna svojom odlukom, a njeni nastupi sada su češći nego ikad. Njeno zadovoljstvo je vidljivo i u njenoj pojavi.

Manojlovićeva je navodno nedavno častila je sebe novim automobilom i navodno je za njega izdvojila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oko 40.000 evra. Međutim, poslednjim pojavljivanjem Rada je to demantovala.

Pevačica je primećena u nezgodnoj situaciji u toku posla, u momentu kada je izlazila iz auta.

- Izmišljaju svašta, nisam kupila kola, to je laž - rekla je pevačica i svojim prirodnim stavom "oduvala" sve one koji joj se rugaju što vozi stari auto.

- Izlazi pesma Đurđevdan sa malim zakašnjenjem, a potom i još jedna pesma - otkrila je ona i zablistala na elegantnim vrtoglavim štiklicama i kratkoj crno-zlatnoj haljini.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.