RADA MANOJLOVIĆ PRVI PUT O MAĆEHI I POLUBRATU: Bilo je teško da je druga žena na mestu naše majke!

Izvor: Kurir, 20.Sep.2016, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RADA MANOJLOVIĆ PRVI PUT O MAĆEHI I POLUBRATU: Bilo je teško da je druga žena na mestu naše majke!

.

Međutim, taj period nije bio lak i Rada nikada do sada nije govorila o tome Svog polubrata Nenada Manojlovića bodrila je u takmičenju "Zvezde Granda" ali između njih nije uvek bio tako dobar odnos

Pevačica krije da je bilo dana kada nisu govorili ali da su sada izgladili sve i u dobrim su odnosima

"Nenad je tatin sin iz prvog braka Malo smo bili razdvojeni, dok smo bili mali, jer znate kako to ide, tata ima novu ženu i mene i sestru sa njom ali vremenom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << smo sestra, Nenad i ja sami obnovili kontakte i učvrstili taj odnos"

"Posle mamine smrti, to je bilo pre 10-11 godina, nije nam bilo svejedno, nismo bile srećne što je neka druga žena na mestu naše majke ali to je sve trajalo kratko dok nismo nekako u sebi prebrodile", rekla je pevačica u emisiji "Premijera"

Autor: EPK

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RADA MANOJLOVIC PRVI PUT O MACEHI I POLUBRATU Bilo je tesko da je druga zena na mestu nase majke

Izvor: medio.rs, 20.Sep.2016

Rada Manojlović je u detinjstvu imala bolno iskustvo, gubitak majke, nakon čega se njen otac ponovo oženio pa su sestra i ona dobile maćehu...Međutim, taj period nije bio lak i Rada nikada do sada nije govorila o tome. Svog polubrata Nenada Manojlovića bodrila je u takmičenju "Zvezde Granda" ali...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.