Puštena na kućno lečenje: Selma Bajrami konačno videla sina!

Izvor: Svet plus, 10.Jan.2016, 16:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Puštena na kućno lečenje: Selma Bajrami konačno videla sina!

Pevačica Selma Bajrami nakon operacije jajnika juče je puštena na kućno lečenje, ali je njena sreća utoliko bila veća jer je posle deset dana prvi put videla sina Darisa.

Naime, pevačica je operisana u jednoj klinici u Beču, gde joj je ostranjeno strano tkivo sa jajnika. Ona je za ''Alo!'' izjavila da prolazi kroz pakao, da ima jake bolove, ali da je najviše boli to što njen bivši muž Mujo Mušić ne dozvoljava da vidi njihovog naslednika, niti da ga čuje telefonom. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Međutim, Selmu je juče na vratima porodične kuće dočekao sin, zbog čega se rasplakala. Kako je rekla za naš list, konačno je srećna i spokojna.

''Imam i dalje jake bolove, ali sada svaki bol prestaje i nestaje kada sam pored sina. Srećna sam i spokojna napokon što sam u mogućnosti da uživam sa detetom. Daris je još mali, ali dosta toga on razume i u ovim trenucima mi je velika podrška. Ne mogu da opišem koliko sam srećna što je sa mnom! Svaki bol nestaje kada ga vidim pored sebe srećnog i nasmejanog'', kaže Selma, koja inače ima starateljstvo nad Darisom, ali ga je za novogodišnje praznike poslala kod oca, gde mu je zbog svoje hirurške intervencije produžila boravak. Pevačica se inače nakon dve godine braka rastala sa bivšim suprugom, koji, kako ona tvrdi, stalno koristi dete da bi joj napakostio.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.