Izvor: Svet plus, 26.Okt.2020, 13:27
Punjeni krompir! Ručak za gurmane! (RECEPT)
Što se pripreme tiče, najbolje rešenje je kuvati ga u ljusci, jer na taj način neće gubiti vitamin C, belančevine i skrob, koji se nalaze blizu kore. Ovako spremljenom krompiru retko ko može odoleti! Punjeni krompir! Ručak za gurmane ili prilog uz glavno jelo!
Potrebno:
5 krompira
100 grama slanine
kajmak
kačkavalj
100 grama fete
so
začini
kumin jednu četvrtinu kašičice
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.