Puna Arena, bebo

Izvor: Vesti-online.com, 02.Nov.2018, 22:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Puna Arena, bebo

Maya Berović pred 20 000 svojih fanova proslavlja 11 godina uspešne muzičke karijere u Štark areni, povodom turneje pod nazivom "Seven". Spektakularno otvaranje započela je pesmom "Harem" uz koju je publika jednoglasno pevala stihove. Pesma "Neka stvar" izazvala je ovacije publike, a ubrzo nakon nje mogli smo čuti pesme "Džin i limunada", "Dilajla", "Sahara" i mnoge druge.

Maya je u julu izdala album "Seven" koji je za kratko vreme postao najslušaniji u regionu, sa rekordom >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << od preko 160 miliona pregleda.

Ovim koncertom Maya je realizovala najveći san u svom poslu, a to je da pred 20.000 ljudi u Areni pokaze zbog čega brani titulu trenutno najpopularnije i najtraženije pevačice u regionu.

Veliki broj hitova kao što su "Viktorijina tajna", predstavili su je u do sada neočekivanom izdanju. zahvaljujući saradnji sa Jalom Bratom i Bubom Corelijem, Imperia je obeležila milionske preglede u rekordnom roku. Albumi "Viktorijina tajna" i "Seven" predstavljaju prekretnicu u audio i vizuelnoj prezentaciji njenog celokupnog angažovanja na estradi.

Među Mayinom publikom najviše je tinejdžera, pa smo najvatrenije fanove mogli videti sa transparentima posvećenim njoj, iz prvih redova. Mayin rad prate i muškarci i devojke svih uzrasta. Albumom "Seven" Maya je sa svojim timom nastupila u "Pravo vreme".

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Maya i Jala Brat priredili spektakl u Areni

Izvor: Vesti-online.com, 03.Nov.2018, 02:07

Maya Berović pred 20.000 svojih fanova proslavlja 11 godina uspešne muzičke karijere u Štark areni, povodom turneje pod nazivom "Seven". Spektakularno otvaranje započela je pesmom "Harem" uz koju je publika jednoglasno pevala stihove. Pesma "Neka stvar" izazvala je ovacije publike, a ubrzo nakon...

Nastavak na Vesti-online.com...

NEOČEKIVANI PROBLEMI Maja Berović u Areni pevala pred 20.000 ljudi, a evo šta joj se dogodilo malo pred koncert

Izvor: Blic, 03.Nov.2018

Pevačica koje je jedina posle Dženifer Lopez i Bijonse uspela da za samo mesec dana rasproda karte za koncert u Štark areni sinoć je imala ozbiljan zadatak da to opravda pred publikom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.