Pukla veza! Šabanov sin raskinuo veridbu

Izvor: Svet, 02.Dec.2019, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pukla veza! Šabanov sin raskinuo veridbu

Mihajlo Šaulić navodno je raskinuo veridbu sa partnerkom Danijelom Mandić, iako su za jun zakazali venčanje.
Njih dvoje su zajedno odlučili da raskinu veridbu i odvojeno nastave svoje živote. Među njima je došlo do razilaženja u određenim željama, a i različitih su karaktera. Trudili su se da to sve prevaziđu, ali jednostavno nije išlo.
“Sve je proteklo u civilizovanom tonu. Danijela i Mihajlo su ostali u korektnim odnosima, kao i njihove porodice. Šabanovoj udovici >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Goci je teško palo što im se u moru ružnih stvari i ovo desilo. Nada se da je posle Šabanove pogibije i smrti njene majke došao kraj lošim danima za Šauliće”, kaže izvor.
Mihajlo i Danijela razgovarali su o svadbi još početkom ove godine, ali ih je u realizaciji omela velika porodična tragedija, kada je Šaban Šaulić izgubio život u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj. Tada su rešili da odlože venčanje za neke bolje dane, ali izgleda da im jednostavno nije bilo suđeno.
Svet Svet
The post Pukla veza! Šabanov sin raskinuo veridbu appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.