Pukla istina o Aneli i Mensuru i njihovoj prošlosti - pokušali da sakriju šta se desilo, ali sve otkriveno u raspravi

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2023, 07:52

Pukla istina o Aneli i Mensuru i njihovoj prošlosti - pokušali da sakriju šta se desilo, ali sve otkriveno u raspravi

Neće dozvoliti da urade ovo.

Aneli Ahmić pokušava da napravi dramu u kući  kako bi privukla pažnju Marka Janjuševića Janjuša prema kome po sopstvenom priznanju gaji emocije. Ona pokušava da napravi scenu da joj se udvara Nikola Jovanović Predsednik kako bi Janjuš napravio scenu. Ipak to joj i en supeva iako ju joj u tome zdušno pomaže njen drug Uroš Stanić.

U čitavu priču su pokušali da upletu i Mensura Ajdarpašića koji ih je gospodski >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << usmerio dalje od sebe a i doržao je Urošu leksiju iz ponašanja. Na ovaj način je pukla istinada Mensur smatra da će Aneli i Uroš da donesu smao loše njegovom prijatelju Janjušu.

- Danas je Predsednik otišao kod Janjuša i rekao šta sam mu radila dok sam trenirala, on mi čovek gledao u gu**cu. Ne deri se (Uroš) - rekla je Aneli.

- Dere se on - rekao je Uroš misleći na Mensura.

- Skloni se od mene. Nemoj prema meni da se ponašaš tako, odalji se, ja nisam ovi sa kojima tako pričaš. Idete kod Janjuša i pričate mu kako vas neko gleda, čoveku pravite probleme sa celom kućom, zbog čega  - rekao je Ajdarpašić.

Mensur se plaši Predsednika, zato mu i titra - rekao je Uroš.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.