Pukla bruka u Aranđelovcu: Progovorili meštani o Anđeli Šparavalo - Ja ne znam gde će ona posle, kod mene sigurno ne

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Mar.2024, 23:04

Pukla bruka u Aranđelovcu: Progovorili meštani o Anđeli Šparavalo - Ja ne znam gde će ona posle, kod mene sigurno ne

Dosta dugo su joj govorili, ali nije slušala.
Roditelji učesnice rijalitija "Elita" Anđele Šparavalo nikako ne mogu da prihvate njenu emotivnu vezu sa Bojanom Pavlović. Anđelina porodica je čak pretila i tužbama i na različite načine pokušavala da stane na put ovoj vezi, ali bezuspešno.
U rijaliti su Anđeli par puta stizale i poruke od strane njene majke sa slikama njenog bivšeg dečka, aludirajući na to sa kime je izlazila. Pojedine poruke su bile i preteće na račun Bojane, ali je ona sve to stojički podnosila.
Anđelina majka, Aleksandra Šparavalo često ističe da ju je sramota zbog odluke svoje ćerke da bude u vezi sa Bojanom, a takođe je krivi i za zdravstveno...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.