“Pukla bruka”: Tijana Dapčević kao baka

Izvor: Scandal.rs, 15.Okt.2014, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Pukla bruka”: Tijana Dapčević kao baka

Pevačica Tijana Dapčević u poslednje vreme više je posvećena glumačkoj nego muzičkoj karijeri, a u prilog tome govori i fotografija koju je objavila na svom Tviter profilu. Prerušena u Bosu, junakinju predstave „Pukla bruka“ koju izvodi sa Miloradom Mikijem Damjanovićem, glumica je specifičnim izrazom lica dočarala izgled starice, čemu je doprinela i marama koja joj je takođe dodala godine. Tridesetosmogodišnja pevačica dobija odlične komentare za svoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << glumački angažman, ali bi njena publika rado volela da je vidi i u ulozi muzičkog izvođača, u kojoj ju je i zavolela.

- U pripremi je novi materijal sa jednom makedonskom grupom i radi se na čitavom konceptu, a ne smao na pesmi, ali za sada ne bih previše otkrivala. Ne žurim, jer sam neko kome je kvalitet ispred kvantiteta i smatram da nema potrebe da jurim nove pesme po svaku cenu. Ako mi se u međuvremenu ponudi nešto kvalitetno, svakako da ću ući u studio – kaže Tijana za portal hellomagazin.rs, koja uz predstavu „Pukla bruka“ igra još dve „Maratonci trče počasni krug“ i „A gde su kokoške“, sa kojom će krajem oktobra ići na mini turneju u Holandiju, ali i održati dva koncerta. Po povratku u Beograd očekuje je koncert u čast Đorđa Novkovića, koji će 5. novembra biti održan u Sava Centru, čemu se pevačica neizmerno raduje.

Piše: Life Content

Foto: Twitter

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.