Pukla: Lady Gaga ostala bez 18.5 miliona eura!

Izvor: Poznati.info, 18.Feb.2013, 13:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pukla: Lady Gaga ostala bez 18.5 miliona eura!

Lady  Gaga je otkazala koncerte  u okviru svoje Born This Way svetske turneje. Zdravstvene komplikacije ekscentričnu pevačicu koštaće čak 18,5 miliona evra, koliko se procenjuje da bi inkasirala od 22 otkazana koncerta.

Producentska kuća Live Nation sada će morati da nadoknadi novac ljudima koji su kupili karte za koncerte. Procenjuje se da je prodato više od 200.000 karata.

“Industrija zabave se neumitno sretne sa realnošću, a to je teško za >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << svakoga, ali što se više izvođač oslanja na fizički zahtevan nastup njemu je teže. Saosećam se sa njom, siguran sam da se oseća grozno. Ali to je jedna od onih stvari, koje ne možemo da kontrolišemo”, izjavio je Arthur Fogel iz Live Nationa.

Podsećanja radi, Lady Gaga je prošle godine obišla Aziju, Evropu i Južnu Ameriku, a preostalo je da nastupi u Americi i Kanadi. Međutim, ona ima oboljenje zglobova, zbog čega sada mora na operaciju.

Poznati.info

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.