Pukao joj film: Trudna Aleksandra udarila na Maju Marinković, ne oprašta Anitu pljuju gori od nje

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jan.2024, 22:32

Pukao joj film: Trudna Aleksandra udarila na Maju Marinković, ne oprašta "Anitu pljuju gori od nje"

Lepa trudnica nema mira ni u najlepšim danima blagoslovenog stanja.

Ime pobednice "Zadruge 6", Aleksandre Aleks Nikolić, često se proteže kroz Belu kuću i u aktuelnoj sezoni "Elite", te je tako Aleks tokom uključenja u emisiju "Premijera Vikend - Specijal" prokomentarisala goruću temu razvoda braka Anite Stanojlović i Jovane Tomić Matore.

Ovom prilikom potkačila je svoju ljutu suparnicu, bivšu devojku Filipa Cara, Maju Marinković.

- Da budem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iskrena, neke klipove propratim, ali većinu nje. U dosta situacija sam spomenuta, ljudi nemaju empatije iako sam u odmakloj trudnoći. Otprilike znam šta se dešava - započela je Aleks.

- Ta situacija je jako komplikovana. Ja zaista ne stajem ni na čiju stranu, ni na Matorinu ni na Anitinu, ali jedino što imam da kažem je da Matora ima pravo da kaže Aniti, jer se jedino ogrešila o Matoru. Mislim da je mnogo gori od Anite pljluju najstrašnije moguće i na taj način narod vidi tu nepravdu i samim tim je Anita jedan od favorita za pobedu. Ovo što se tiče Matore i Anite sam ukačila, ali Ša i Mionu nisam - rekla je Aleks.

Podsetimo, Maja je često govorila o svojim emocijama otvoreno prema Filipu Caru sa kojim Aleks čeka dete, a nedavno je u emisiji "Pitanja novinara", kako vole to učesnici rijalitija da kažu, ispljuvala Anitu, te su svi posumnjali u to da zapravo misli na Marinkovićevu.

Srbija Danas/Pink.rs/Prenela S.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.