Pucnjava u Nišu, ranjena dva mladića

Izvor: Press, 11.Nov.2012, 23:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucnjava u Nišu, ranjena dva mladića

Dve osobe ranjene su večeras u pucnjavi u Nišu u Bulevaru Zorana Đinđića ispred ćevabdžinice "Carica", prenosi Blic.

Nakon svađe dve grupe mladića, došlo je do pucnjave u kojoj je Vlada S. ranjen u ruku a Marko C. u stomak, a prema nepotvrđenim informacijama jedna osoba je ubijena.

Prema rečima očevidaca Vlada S.(29) je prebačen u Hitnu pomoć, koja se nalazi nedaleko od mesta nesreće i kasnije hospitalizovan na Klinici za ortopediju.

Prema nezvaničnim informacijama, drugi mladić Marko C. teže je povređen i nalazi se u operacionoj sali.

Uviđaj je u toku.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Ubijena dva muškarca

Izvor: Press, 12.Nov.2012, 01:09

Dve osobe ubijene su sinoć u dve odvojene pucnjave koje su se dogodile na području grada Niša...Muškarac M.C. star tridesetak godina, preminuo je u niškoj bolnici od posledica ranjavanja u pucnjavi koja se oko 21 čas dogodila u ćevabžinici "Carica" na Bulevaru Zorana Đinđića, u neposrednoj...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.