Psovao je moje mrtvo DETE Miljana Kulić iznosi potresne detalje HORORA - Ja sam od početka bila NJEGOVA META

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2024, 17:36

"Psovao je moje mrtvo DETE" Miljana Kulić iznosi potresne detalje HORORA - "Ja sam od početka bila NJEGOVA META"

Posle pogrešne procene i bolnog saznanja otvorila je karte.

U rijalitiju "Elita" u prethodnim satima na tapetu su bile nominacije. Za stolom su se našli učesnici koji su redom iznosili imena osoba koje nominuju, kao i razlog za svako ime koje navedu.

Svu pažnju preuzela je Miljana Kulić koja je sa detaljnim opisom nominovala svog bivšeg partnera, a razloga zašto ima mnogo.

- Spremamo se za Elitoviziju, želim vam svu sreću, da date sve od sebe >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i da izdominirate. Što se tiče nominacija imam više kandidata. Neke reči se ne praštaju, nikada neću zaboraviti rečeno - počela je Miljana.

- Neću ipak da dužim jer se spremamo za Elitoviziju, nominovaću onoga ko mi je rekao rečenicu koju nikada neću zaboraviti, nekoga ko je bio dve godine samnom, živeo u mojoj kući - nastavila je.

- Izdao me je kao čoveka, otišao na suđenje. Potom izgovorio "J**** ti mrtvo dete koje sam šetao". Upoznala sam mnogo loših ljudi, ali je on generalno najgori, fekalija, izmet - dodala je Miljana.

- Zbog svega navedenog, nominujem to skraćeno gov**. A moram da navedem da sam ja bila samo njegova meta za ulazak u rijaliti, a ima tog čoveka je Nenad - završila je Miljana.

Više pogledajte na snimku u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.