Psaj objavio novi singl, čeka se spot

Izvor: Poznati.info, 12.Apr.2013, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Psaj objavio novi singl, čeka se spot

Južnokorejska pop-zvezda Psaj (Psy) lansirao je danas svoj novi singl “Gentleman”, ali će njegovi fanovi morati još da čekaju da vide spot za ovu numeru.

Psaj ocekuje da će “Gentleman” ponoviti uspeh hita “Gangnam Style”,

koji ga je učinio svetskom zvezdom.

Veći deo teksta novog singla o “džentlmenu-zavodniku” je na engleskom, a Psaj će prvi put ovu numeru pred publikom izvesti sutra, na koncertu u Seulu.

Pesma je >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << od jutros dostupna na internetu, a mišljenja publike o novom

singlu su podeljena.

Prema anketi popularnog južnokorejskog sajta Daum.net, 38,9 odsto je onih koji misle da je stvar “dobra ili vrlo dobra”, a njih 48,3 odsto da je “osrednjeg kvaliteta i dosadna”.

Veliki broj fanova nezadovoljan je zbog toga što nisu videli spot za numeru “Gentleman”, čiji je snimanje završeno u utorak.

Ne zna se kakva će koreografija pratiti numeru. Psaj je svoje obožavatelje zamolio da na koncert u Seulu dodju u belom.

Izvor: Blic.rs

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.