Prvo su dugo pričali u šiframa a onda je Kija zapretila Slobi:  “Hoćeš da ti lupim šamar?!”

Izvor: Svet, 28.Maj.2018, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvo su dugo pričali u šiframa a onda je Kija zapretila Slobi: “Hoćeš da ti lupim šamar?!”

Kija i Sloba sve su prisniji od njenog rođendana koji je bio 25. maja, a jedan od razgovora poveli su u spavaćoj sobi.
Iako je sve izgledalo kao da neće doći do svađe, njih dvoje ipak nisu srećno završili razgovor, budući da su se sporečkali.
Njih dvoje su sve vreme šaputali, tako da se apsolutno nije razumelo o čemu pričaju, međutim, Sloba je u nekim momentima stavljao do znanja da ne želi da priča o tome što Kiju interesuje.

Kija je u jednom momentu >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << rekla: “Hoćeš da ti lupim šamar, šta se sprdaš?!”, na šta je Radanović pobesneo.
“Šta? Šta si rekla?! Ti meni pretiš tu! Jesi došla da se svađaš ovde, ne razumem te”, rekao je Sloba.
“Rekao sam da hoću da odmorim mozak, neću da se opterećujem tim stvarima više”, iznerviran je bio Radanović.
“Pa neću ni ja”, rekla je Kija.
“Pa, eto. Kad izađem napolje, onda…”

Kija je ustala, a Sloba je rekao:
“Izvini, Nadice… Sad si izgleda ista kao Nadica! – rekao joj je, što je nju iznerviralo pa je dodao: “Jesi ti bipolarna osoba, šta? Ajde više u ku*ac, samo nešto zahtevate od mene. Bežite! Rekao sam da me pustiš da odmorim mozak, da neću da pričam na tu temu, jesam ti rekao?!”, besneo je Sloba.
Pogledajte njihov razgovor:

Svetsvet, printscreen
The post Prvo su dugo pričali u šiframa a onda je Kija zapretila Slobi: “Hoćeš da ti lupim šamar?!” appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.