Prvo oglašavanje žene Ognjena Amidžića NAKON POROĐAJA: Ponosna mama otkrila kako su beba i ona

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2024, 00:21

Prvo oglašavanje žene Ognjena Amidžića NAKON POROĐAJA: Ponosna mama otkrila kako su beba i ona

Na svet je donela dečaka.

Mina Naumović, supruga voditelja Ognjena Amidžića, porodila se 9. marta u ranim jutarnjim časovima, a na svet je donela zdravog dečaka kojem su ponosni roditelji odlučili da daju ime Perun.

Ona se porodila carskim rezom, a porođaj je protekao u najboljem mogućem redu.

Mina se sada oglasila, po prvi put nakon što je postala mama sina prvenca.

- Beba i ja smo odlično, hvala na pitanju, sve >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je proteklo u najboljem redu. Naša beba je dobila čistu desetku, a ja se osećam kao da već mogu da trčim - poručila je Mina za medije.

Podsetimo, danas se i Ognjen oglasio.

- Presrećan sam, šta reći drugo, to je stvarno tako. Juče sam video bebu, pa je to poseban osećaj. Nema lepšeg osećaja od tog, smatram da je to svrha življenja i taj trenutak kada vidiš bebu je neverovatan, tako je malo. Mi smo se složili da ne liči ni na koga, liči sam na sebe. Ne bih mogao da kažem ni da je na mene, ni da je na nju. Videćemo u pubertetu šta je od koga povukao, ima kosu, sav je onako čist. Lagano je prošao porođaj, sve je onako kako treba... Sve je šou sa njim, mislim da i on jedva čeka da ga upozna. On je bio sve vreme s nama, kada smo mi otišli u bolnicu, on je otišao kod mame da spava - otkrio je Ognjen, između ostalog u emisiji ''Premijera - Vikend specijal''.

Srbija Danas/Pink.rs/Autor: N. Ž, M.K.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.