Prvo oglašavanje izbačene takmičarke iz Elite: Dostojanstven postupak će izludeti Matoru i Kačavendu kad vide

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2024, 17:59

Prvo oglašavanje izbačene takmičarke iz "Elite": Dostojanstven postupak će izludeti Matoru i Kačavendu kad vide

Već nedostaje puno u rijalitiju televizije Pink.

U ranim juatrnjim časovima iz "Elite" je izbačena Vivien Kurtović. Ona se borila sa još četiri takmiačrke, Teodorom Delić, Marijom Malivuk i Mionom Jovanović, ali je Vivijen dobila najmanje glasova.

Nju je izbacivanje duboko pogodilo, te je bila prva uplakana, a onda je u studiju sa Anom Radulović porazgovarala o svom učešću i tom prilikom istakla da je depresivna i da bi se drugačije ponašala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ako bi mogla da dobije priliku da ponovo uđe u rijaliti.

Vivien se oglasila putem svog oficijelnog profila, i na radost svojih fanova podelila prelepu sliku.

Ona je pozirala zanosno zauzevši profesionalnu pozu super modela. Fotografiju je snimila u toaletu, a na sebi je imala crvenu haljinu, a ova boja je postala njen zaštitni znak.

Svojom samouverenom pozom Vivien kao da je želela da poruči svima da je jača nego ikada

Pošto je vivien poznata kao vrlo kreativna osoba koja se bavi pisanjem knjiga, peva i svira violinu, ne sumnjamo da će ova sada bivša elitarka uspeti da kreativno izrazi svoje osobine sa kojima je postala draga gledaocima rijalitija.

Fanovi već msile da je ovako Vivien pokazala da je jača i od Milene Kačavende i Jovane Tomić Matore koja su je užasno ogovarale i radila protiv Vivien. "Kačavenda da zna, kako se Vivien uzdigla, sigurno bi pozelenela" - napisao je jedan fan Elite u grupi.

Podsetimo, Kačavenda i Matora su jednom prilikom u dvorištu pričale kako ne pdonose Vivien.

- Ma organski ne mogu. Ima mi facu kao krtica, kao i ona Vivijen, sva šiljata - rekla je Matora.

- Meni je ona baš antipatična. Ne moraš da budeš lep, da nema neku harizmu ili nešto. Gledam, sve što kaže, kaže pogrešno - rekla je Milena.

Da se podsetimo šta su sve pričali Kačavenda i Matora jednom prilikom, poslušajte u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.