Prvo oglašavanje Zlate Petrović nakon SMRTI brata Đorđa: Pevačica SLOMLJENA od tuge

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2024, 14:04

Prvo oglašavanje Zlate Petrović nakon SMRTI brata Đorđa: Pevačica SLOMLJENA od tuge

Ona je bila kratka.

Danas je premio Đorđe Đorđević Piloš, poznati harmonikaš, brat pevačice Zlate Petrović. Poznati muzičar proveo je poslednje dane u bolnici, gde se borio sa zdravstvenim problemom. Njegova sestra Zlata nije odvajala od njega, pružajući mu podršku tokom njegove hospitalizacije, a tužna vest o njegovom odlasku zatekla ju je nakon nastupa, nakon čega je odmah otputovala u bolnicu, preneli su mediji.

Zlata se sada kratko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oglasila za domaće medije.

- Izvinite molim vas, u bolnici sam - poručila nam je kratko Zlata drhtavim glasom, te priznala da je tužna.

Đorđe Đorđević Piloš se poslednjih meseci suočavao sa ozbiljnim zdravstvenim izazovima, što je rezultiralo njegovim smeštajem u bolnicu. Njegovo zdravstveno stanje bilo je povezano sa problemom jetre, koji je predstavljao ozbiljan izazov za ovog talentovanog muzičara.

Srbija Danas/Republika/Prenela: K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Svu TUGU svog života opevao OVIM STIHOVIMA: Autobiografska pesma pokojnog brata Zlate Petrović kida dušu

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2024

Bio je jedan izuzetan muzičar koji je znao da pogodi najdublje ljudske emocije...Danas je premio Đorđe Đorđević Piloš, poznati harmonikaš, brat pevačice Zlate Petrović. Poznati muzičar proveo je poslednje dane u bolnici, gde se borio sa zdravstvenim problemom...Piloš je bio veoma cenjen...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.